Coop bedriftskort er enkelt og oversiktlig

Det er det samme om du driver stort eller smått. Med Coop Bedriftskort i lomma kan alle spare verdifull tid på effektive handlerunder og enklere administrasjon i økonomiavdelingen.

Du får alle kjøp på en månedlig faktura, og full oversikt på varelinjenivå over alt som er kjøpt på «Min Side» innen 24 timer.

8 gode grunner for å bestille Coop Bedriftskort nå!

  • Forenkler innkjøp og administrasjon
  • Ingen kjøps- eller årsgebyrer
  • Drivstoff med rabatt hos Circle K, Best og 1•2•3 automatstasjoner
  • Alt til kontoret på maske.no/coop
  • Flere kort pr. konto
  • Inntil 56 dagers kostnadsfri betalingsutsettelse
  • Opptil 300 000 kroner i kreditt
  • 5 % rabatt på telefonabonnement hos Dipper
Søk bedriftskort

Alt til bedriften i ett kort

Med Coop Bedriftskort får dere en enklere og mer effektiv kjøpsrutine i bedriften. Kortet kan benyttes til daglige innkjøp i alle Coops butikker. I tillegg kan du bruke kortet – og spare penger – hos Circle K, Best og 1•2•3 automatstasjoner.

Du kan også bestille alt av kontor- og forbruksartikler hos en av Norges største leverandører til svært gunstige priser på www.maske.no/coop. Dine kjøp her belastes ditt Coop Bedriftskort,
og faktureres på samme måte som øvrig handel med kortet.

Forenkler administrasjonen

Kjøpsoversikten er oversiktlig og spesifisert. Her fremkommer hva som er kjøpt, når og hvor. I tillegg kan du ved kjøp i kassen oppgi en kjøpsreferanse, for eksempel et prosjektnavn. På Min Side kan du når som helst sjekke disponibelt beløp og få oversikt over alle kjøp.

Få rentefri betalingsutsettelse – og faktura tilsendt

Coop Bedriftskort gir opptil 300.000 kr i kredittramme og inntil 56 dagers rentefri betalingsutsettelse. Betales fakturaen innen forfall, påløper ingen renter.

Fakturagebyret er på 59 kr. Bedriften din har anledning til å betale mindre enn fakturaens pålydende, dog minimum 10 % av utestående saldo. Restbeløpet overføres til neste fakturaperiode og blir belastet med rente og fakturagebyr. Den nominelle renten er 14,9 % pr år (pr 01.12.2013). Coop Bedriftskort driftes av Ikano Bank AB, Norway Branch.

Handle med betalingsutsettelse i alle Coop-butikker

Med Coop bedriftskort kan du handle byggevarer, elektronikk, kontorartikler, dagligvarer, lunsj, mat til kantiner og kundemøter og mye mer!

Din bedrift kan handle på kreditt i alle Coop-butikker og få samlet alle kjøp på en faktura hver måned. For å handle med Coop Bedriftskort skal det brukes en PIN-kode. Kortene er ikke personlige med signatur og kan derfor brukes av alle som får tilgang til PIN-koden av bedriften.

Alle virksomheter har mulighet til å melde seg inn som medlemmer i Coop og således få kjøpeutbytte, samt andre fordeler med medlemskapet når de benytter Coop Bedriftskort. Kjøpeutbytte og medlemsfordeler er gjeldende etter de regler og med de presiseringer som følger av samvirkelagets vedtekter.

Velkommen til en enklere hverdag!

Skjul

Du kan også benytte søknadskjema her.

Kontakt oss på telefon (+47) 66 85 86 55, eller via e-post