Store fordeler med Coop bedriftskort.

Bil & Båt Fredrikstad bruker Coop bedriftskort både for å handle byggevarer og bensin, og anbefaler kortet på det varmeste!

Innehaver Lars Jørgensen kom tilfeldigvis over informasjon om Coops bedriftskort på internett i fjor høst.

– Jeg handler uansett byggevarer hos OBS! Bygg, og fyller bensin hos Circle K, og oppdaget at Coops bedriftskort hadde svært gode betingelser. Det er jo veldig greit å spare noen kroner på det man uansett skal kjøpe, sier han. Bil & Båt Fredrikstad driver blant annet med vedlikehold og reparasjon av motorvogner.

– Det går stort sett i lakkering og oppretting av kjøretøy, møbler, kjøkken også videre, først og fremst innen overflatebehandling, forteller Jørgensen.

Gode rabatter

Lars Jørgensen er lojal Circle K-kunde og fyller alltid bensin på firmabilen der.

– Og jeg har alltid handlet byggevarer hos OBS! Bygg – da jeg opplever at de har veldig gode priser, og nå får jeg drivstoffrabatt via bedriftskortet i tillegg. Jeg liker at kortet ikke er et triks for å få meg til å kjøpe dyrere varer – jeg vet jo at jeg allerede får de beste prisene og da er det bare fint å spare litt ekstra, sier han.

Oversiktlig system

Da Jørgensen nylig skulle pusse opp kontordelen av firmalokalene var det helt naturlig å ta med seg bedriftskortet til OBS! Bygg.

– Det er veldig greit at vi får én faktura på alt vi handler på bedriftskortet, slik at vi slipper å ta vare på alle småkvitteringene, som det fort blir mange av, sier Jørgensen, som også bruker bedriftskortet til å handle mat hos Coop. Det er et veldig oversiktlig system. Når man først er fornøyd kunde hos Coop blir det gjerne til at man er lojal mot Coop-butikkene på alle områder, sier han.

Veldig fornøyd

Hos OBS! Bygg handler Jørgensen både byggematerialer, lakk og maling.

– Jeg har en bekjent som jobber i Jotun, og hadde muligheten til å handle maling direkte derfra, men det viste seg at det ble billigere å handle hos OBS! Bygg, forteller Jørgensen, som ikke nøler med å anbefale bedriftskortet til andre bedrifter.

– Jeg er veldig fornøyd, jeg får gode priser, gode rabatter og en veldig oversiktlig faktura. Så jeg er veldig glad for at jeg skaffet meg Coops bedriftskort, sier han.

Skjul

Du kan også benytte søknadskjema her .

Allerede kunde? Ta kontakt på telefon (+47) 66 85 86 55