Coop bedriftskort forenkler hverdagen

– Coop Bedriftskort er den mest oversiktlige varianten av betalingskort som jeg noen gang har sett. Bruken forenkler hverdagen for oss alle, sier Frank Eriksen. Han er daglig leder i Stiftelsen Vadsø Utleieboliger som drifter og eier 200 boenheter i kommunen, og er meget godt fornøyd med hva Coop bedriftskort har bidratt til i deres hverdag. Da Stiftelsen Vadsø Utleieboliger gikk fra å ha én til fire ansatte, ble det ansett som smart å strukturere både innkjøpsrutiner og økonomistyring. Eriksen har aldri angret på at han satset på Coop Bedriftskort.

Nye brukersteder

Det er ikke bare hos Coop og Circle K. vi bruker bedriftskortet, for etter at Maske kom inn i ordningen handler vi også hos dem med Coop Bedriftskort, sier Eriksen.
Maske ble partneraktør i Coop Bedriftskort etter at flertallet av brukerne ytret ønske om blant annet å kunne kjøp kontorrekvisita med bedriftskortet. Kjeden har flere enn 10.000 varer innen kontor- og forbruksartikler, kantine, renhold og tørk. Coop Bedriftskort-kunder har ekstraordinære gode prisbetingelser på hele sortimentet.

Stiftelsen Vadsø Utleieboliger har handlet med bedriftskortet i Maskes nettbutikk flere ganger. Vi er opptatt av HMS, og foreløpig er det førstehjelpsutstyr og annet småtteri til kontor, biler og byggeplasser vi har kjøpt i den forbindelse. Jeg har dessuten forventninger til de månedlige nyhetsbrevene med eksklusive Maske-tilbud for oss Coop Bedriftskort-kunder, sier Eriksen.
I år forventer Stiftelsen Vadsø Utleieboliger å omsette for cirka 20 millioner kroner.

Flere kort på samme avtale

Tidligere har virksomheten vært organisert slik at Eriksen var den eneste ansatte. Ved årsskiftet fikk Eriksen tre nye kolleger.

Ansettelsene av disse bidro til at vi skaffet oss Coop Bedriftskort. Hver av oss har sitt eget kort, og alt vi bruker det til – helt ned på detaljert varelinje-nivå, vises på fakturaen. I tillegg til at vi enkelt kan følge med på hvem som har kjøpt hva og når, kan vi også få lagt inn hvilke prosjekter det enkelte innkjøp skal merkes med. Alt dette gjør at vi får den gode gamle «bong-informasjonen» direkte inn i fakturaen, noe som forenkler regnskapsføring og håndtering av bilag, sier Eriksen.

Coop Bedriftskort er blitt et viktig arbeidsredskap

Den gode erfaringen med Maske frem til nå, gjør at Frank Eriksen vil fortsette å handle hos dem. Det samme gjelder fremtidige drivstoffkjøp hos Circle K., samt ulike varer hos Coop.

Vår lokale Coop-forretning leverer bygningsmateriell og det meste vi behøver for øvrig. Nevnte trio av leverandører i kombinasjon med alle de regnskapsmessige fordelene, gjør kortet til et viktig arbeidsredskap for oss. Samtidig venter vi i spenning på hvilken aktør som blir den neste partneren i Coop Bedriftskort, sier Frank Eriksen.

Skjul

Du kan også benytte søknadskjema her .

Allerede kunde? Ta kontakt på telefon (+47) 66 85 86 55