Med Coop Bedriftskort sparer du penger hos Dipper

S. Risa AS bruker Coop bedriftkort ved kjøp av dagligvarer, byggevarer og drivstoff. At det nå gis 10 prosent avslag på bedriftens Dipperfaktura, kommer som en gledelig overraskelse.

-Vi er allerede godt fornøyde med de fordelene som følger av Coop bedriftkort, men setter selvsagt stor pris på avslag på Dipperfakturaene våre, sier Sigvald Risa, daglig leder i S. Risa AS.

Kvitteringsfri ordning

S. Risa AS leverer produkter innen vedlikehold og veimerking, og holder til i Undheim i Rogaland.

-Vi har alltid handlet hos Coop, og benyttet oss først av kredittordningen, sier Risa. –Da Coop bedriftkort ble lansert, fikk vi informasjon om dette i vår lokale Coop-butikk og valgte å gå over til bedriftkortet.

Risa forteller at den største fordelen med Coop bedriftkort er å slippe alle kvitteringene.

-Siden vi handler en god del av både matvarer og byggevarer hos henholdsvis Coop Prix og Obs, og fyller drivstoff hos Statoil, er det positivt at vi får alt samlet på en faktura, sier han.

Spesifisert kjøpsoversikt

Coop bedriftkortkunder får tilsendt en oversiktlig og spesifisert kjøpsoversikt, som viser hva som er kjøpt, når og hvor.

-I S. Risa As har vi tre Coop bedriftkort og flere brukere av kortene.  Den spesifiserte kjøpsoversikten forenkler administrasjonen, sier Risa som gjerne anbefaler Coop bedriftkortet videre til andre.

-Så absolutt! Dersom man i tillegg er Dipper-kunde, gis det svært gode fordeler som Coop bedriftkortkunde.

Utnytt mulighetene

Vil du også utnytte muligheten til å spare 10% på telefonkostnadene?

Kontakt Dipper og henvis til din Coop Bedriftskortavtale!

Skjul

Du kan også benytte søknadskjema her .

Allerede kunde? Ta kontakt på telefon (+47) 66 85 86 55