Person som holder et Coop Bedriftskort ved laptop

Alt til bedriften i ett kort

Med Coop bedriftskort får din bedrift bedre kontroll og styring på alle innkjøp. Hvert kort tilknyttet kontoen kan navngis med for eksempel prosjektnavn, ressursnummer eller annet som skaper orden.

I tillegg kan kvitteringen for hvert enkelt innkjøp merkes av kasserer etter bedriftens ønske. Oversikt over alle transaksjoner finner du på Min Side, samt på fakturaen. Kortet kan benyttes i alle Coops butikker og varehus, samt på Circle K og Best bensinstasjoner. Tjenesten Coop bedriftskort leveres sammen med samarbeidspartner Ikano Bank.

To kredittkort fra Coop Bedrift

Fordeler med Coop bedriftskort

*20 øre mindre rabatt pr. liter ved fylling/betaling i automater/ubetjente stasjoner

Les mer om fordelene her.

Du kan bruke Coop bedriftskort i alle Coop sine butikker:

Handle med betalingsutsettelse i alle Coop-butikker

Med Coop bedriftskort kan du handle byggevarer, elektronikk, kontorartikler, drivstoff, dagligvarer, lunsj, mat til kantiner og kundemøter og mye mer!

Din bedrift kan handle i alle Coop-butikker og få samlet alle kjøp på samme faktura. For å handle med Coop bedriftskort skal det brukes en PIN-kode. Bedriften kan også ha flere kort tilknyttet kontoen.

Alle virksomheter har mulighet til å melde seg inn som medlemmer i Coop og således få kjøpeutbytte, samt andre fordeler med medlemskapet når de benytter Coop bedriftskort. Kjøpeutbytte og medlemsfordeler er gjeldende etter de regler og med de presiseringer som følger av samvirkelagets vedtekter.

Velkommen til en enklere hverdag!