Få økonomisk kontroll i barnehagen med Coop bedriftskort

Barnehager har som regel behov for å handle oftere enn andre bedrifter. Da kan det være ekstra nyttig med Coop bedriftskort som gjør det lett å beholde kontrollen. Da kan nemlig alle ansatte ha hvert sitt kort, men innkjøpene kommer samlet på én faktura – rett inn i regnskapssystemet.

Og ikke minst, her får du et kort som du kan bruke på å kjøpe inn det aller meste du trenger, fra bananer til byggematerialer.

I Fanavollen Barnehage bruker daglig leder Beate Spartveit og de andre ansatte bedriftskortet til å handle mat og husholdningsartikler på Extra rett nede i bakken og utstyr til utearealet på Obs BYGG.

– Det er utrolig praktisk for oss å bruke bedriftskortet. Alle ansatte kan bruke kortet og jeg får oversikt over hva som er blitt kjøpt, sier Spartveit.

Les hele intervjuet med Fanavollen Barnehage. 

Kvinne som stolt viser frem Coop bedrift kort

Som etternavnet kan antyde, har Beate Spartveit i Danavollen familiebarnehage god sans for å spare penger. Og det gjør hun med Coop bedriftskort!

Dekker de fleste av barnehagens behov

Når både små og store ønsker skal ivaretas, kan det fort bli mange behov som må dekkes. Det er i hvert fall ikke alle steder du trenger å bygge dokkehus, lage lunsj og føre regnskap samme dag! Coop bedriftskort gjør det litt enklere å balansere hverdagen og forenkle innkjøpene, uansett hva det måtte være til. Her kan du handle noen av Norges billigste matvarer og finne alt det du trenger på Norges største lavpris byggevarekjede.

Regnskap som går av seg selv

I barnehagen kan dere kan selv bestemme hvor mange kort dere ønsker å ha. Fakturaen kommer uansett samlet og gir den ansvarlige full oversikt over hva som ble handlet, til hvilken tid. Med kvitteringsfri handel slipper dere å holde orden på kvitteringsbunken og faktura går rett inn i ditt regnskapssystem. Det gjør det lettere å bevare oversikten når det handles mye, på forskjellige steder.

Vi kan ikke love deg full kontroll over alt i barnehagen, med Coop bedriftskort får du i hvert fall full oversikt over økonomien.

Spar penger på andre fordeler

Med bedriftkort i Coop er det ikke bare orden i sakene som hjelper. Du får også flere andre fordeler som barnehagen kan nyte godt av. Blant annet får du rabatt hos Circle K, 15% rabatt på abonnement hos Talkmore og gunstig pris på 100% fornybar strøm hos Entelios.

Det var viktig da Fanavollen familiebarnehage bestemte seg for å skaffe Coop bedriftskort.

– Jeg sammenlignet med vår eksisterende avtale, og så det ville være billigere for oss å bruke Entelios, sier Spartveit.

To kredittkort med overliggende Coop Bedrift logo

Er det noe du lurer på kan du gjerne ta kontakt med oss ta gjerne kontakt med oss på (+47) 66 85 86 55 ved å fylle ut navn og telefonnummer i «ønsker du hjelp med søknaden?»-skjemaet på søknadssiden.