Behold økonomisk kontroll i borettslaget eller sameiet

Et borettslag med økonomisk kontroll, er et borettslag folk vil bo i. Med Coop bedriftskort får dere hjelp til å holde orden på innkjøp og økonomien – og det kommer beboerne til gode. Se hvordan Coop bedriftskort kan hjelpe ditt borettslag eller sameie.

Enkle innkjøp som bevarer dugnadsånden

Coop bedriftskort kan brukes i alle Coops butikker. Her finner du omtrent alt du trenger, fra raker og maling til både vaffelrøre og vaffeljern. Dere kan med andre ord gjøre gode innkjøp på samme sted, med samme kort. Det kan brukes både til store innkjøp, den daglige driften og til de høyt elskede dugnadene. I Coop bedriftskort får dere et kort som dekker de mange ulike behovene et borettslag og sameier har.

Benytt dere av opptil 300 000 kr i kredittramme og inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse, og få ekstra fleksibilitet til å gjøre innkjøpene dere trenger.

Gjør styremøtene enklere med én samlet faktura

Dere kan ha opptil 10 kort knyttet til samme bedriftskonto. Uansett hvor mange kort dere velger å ha i borettslaget, kommer fortsatt alle innkjøpene på én samlet faktura, og rett inn i regnskapssystemet. Dermed kan flere mennesker ha ansvar for innkjøpene, uten at det skaper mer arbeid. Det gjør det enkelt å holde full kontroll over innkjøpene, og sørge for at styremøtene kan gå litt raskere.

Rabatt på strøm, telefon og drivstoff

Med bedriftskort fra Coop får dere også flere andre fordeler som kan komme godt til nytte. Drivstoffrabatt, telefonirabatt og spesielt nyttig for borettslag, en god pris på 100% fornybar strøm fra Entelios. Her kan det fort bli store summer å spare!

To kredittkort med overliggende Coop Bedrift logo

Er dere klare for å forenkle hverdagen til ditt borettslag eller sameie?

Er det noe du lurer på kan du gjerne ta kontakt med oss ta gjerne kontakt med oss på (+47) 66 85 86 55 ved å fylle ut navn og telefonnummer i «ønsker du hjelp med søknaden?»-skjemaet på søknadssiden.