Bygg en solid økonomisk grunnmur med Coop Bedriftskort

Håndverkeryrket er hektisk. Da skulle det bare mangle at dere i slipper å bruke unødvendig tid på regnskapet. Coop bedriftskort gjør det enkelt å holde full kontroll og samle alle innkjøp på ett kort.

Betal lunsjen og malingen med samme kort

Coop bedriftskort kan brukes i alle Coops butikker. Det betyr at dere både kan handle billig lunsj på Coop Extra og byggmateriell på Coop Obs bygg, med det samme kortet. Og med opptil 10 kort i bedriften og 300 000kr i kreditt får dere ekstra frihet til å gjøre innkjøp – når det passer.

Jobb med kundene, ikke regnskapet

Vi ønsker å gjøre det så lett som mulig for håndverksbedrifter. Med mange kunder og høy aktivitet, vet vi at det fort kan gå litt i surr med mange kvitteringer og fakturerer som skal betales. Coop bedriftskort gir dere bedre oversikt ettersom dere kan samle innkjøp på én faktura, rett inn i regnskapssystemet. Få full oversikt over hva som ble handlet, når, hvor og av hvem, uten en eneste kvittering. I butikken kan dere også oppgi prosjektnummer slik at utgiftene blir knyttet direkte til rett prosjekt.

Rabatt på drivstoff, og andre goder

Bilen er for mange det viktigste arbeidsverktøyet, spesielt i håndverkerbransjen. Benytt muligheten til å spare penger der dere kan. Med Coop Bedriftskort får dere faste rabatter på diesel, bensin og anleggsdiesel hos alle Cirkle K og Best-stasjoner.

Faste rabatter på drivstoff:*

Diesel 60 øre pr liter
Bensin 57 øre pr liter
Anleggsdiesel 100 øre pr liter

Inkl. MVA

*20 øre lavere rabatt på automater/ubetjente stasjoner.

I tillegg kan dere nyte godt av andre rabatter på strøm og telefoni. Gjennom bedriftskortet til Coop får dere nemlig 15% på bedriftsabonnement hos Talkmore og en svært gunstig avtale på 100% fornybar energi fra Entelios.

To kredittkort med overliggende Coop Bedrift logo

Er dere klare for å snekre sammen økonomien?

Er det noe du lurer på kan du gjerne ta kontakt med oss ta gjerne kontakt med oss på (+47) 66 85 86 55 ved å fylle ut navn og telefonnummer i «ønsker du hjelp med søknaden?»-skjemaet på søknadssiden.