Circle K gir deg en helhetlig løsning for en effektiv, sikker og trivelig arbeidsdag. Som partner i Coop bedriftskort gjør vi det enda enklere for deg å velge smart. Kortet er designet for å gi deg de beste avtalene på steder du besøker ofte.

Coop bedriftskort – Ett kort for alle fordelene

Med Coop bedriftskort får du fordeler og gode tilbud på relevante varer og tjenester til din bedrift. Her får din bedrift alle fordelene i ett kort fremfor å måtte ta frem et nytt kort på hvert sted du skulle besøke. Coop bedriftskort gir deg god oversikt over alle transaksjonene og kan enkelt eksporteres rett inn i regnskapet eller brukes for viderefakturering. Kontroll har aldri vært enklere.

Circle K – din pausedestinasjon og servicepartner

Er du håndverker eller jobber i servicebransjen er pauser og pausemat noe du ofte må ta på farten, fra det ene til det andre. Du finner som oftest alltid en Circle K i nærheten – ideell destinasjon for korte og lange pauser på veien! Alle Circle K fullservicestasjoner gir deg behagelige pauserom, wifi, god mat og drikke, vask og drivstoff til bilen, rene toaletter – alt du trenger til en god pause. Med så god komfort på veien er det vanskelig å ikke unne seg en pause.
Visste du forresten at matkonseptet på Circle K er utviklet av kokkene i Flying Culinary Circus? Dette gir deg en ekstra god grunn til å ta neste pause på en lokal Circle K stasjon. Husk å ta med deg en god kopp kaffe på vei til neste oppdrag!

Det er enkelt å finne en Circle K stasjon

Last ned CircleK-appen! Den gir deg oversikt over alle landets bensinstasjoner, veibeskrivelse til både Circle K og andre stasjoner med informasjon om fasiliteter, gode tilbud og nyheter. Dette gjør det lettere for deg som Coop-medlem å se hvor du kan benytte medlemskortet ditt. I tillegg holder den deg oppdatert på trafikkbildet og trafikkmeldinger fra hele Norge. Applikasjonen fungerer også som en digital kjørebok som du enkelt kan overføre til f.eks. Excel.

Ha en god arbeidsdag!

Circle K Take it Easy!