Det er rundt to år siden Bjørkelangen Bygg og Eiendom søkte om Coops bedriftskort, og begynte å benytte seg av det i forbindelse med bedriftsinnkjøp i Coop sine butikker.

– Jeg søkte litt rundt på internett, og valget falt til slutt på Coop sitt bedriftskort som den mest fordelaktige løsningen for oss, sier Tvete. Han jobber mye i området Oslo og Akershus, og forteller at de fleste innkjøpene blir lagt til Coop Obs BYGG-butikkene som ligger i nærheten.

Som bedriftskortkunde blir innkjøpene hans nå både forenklet og effektivisert.

Faktura hver 14 dag

– Det er veldig fint og ryddig med faktura hver 14 dag, sier Tvete. Han trekker frem den spesifiserte fakturaen som en av de mange fordelene ved å være bedriftskortkunde hos Coop. Det gjør det mye lettere å holde oversikten over de innkjøpene som blir gjort.

Oversikt over kjøp finner man også enkelt på «Min side», hvor det i tillegg er mulig å sjekke disponibelt beløp.

Godt utvalg

Tvete forteller om god service og en lettvint handel som en viktig grunn at han velger å handle byggprodukter i nettopp Coop sine butikker.

– Man blir alltid møtt med god service når man handler. Butikkene har et godt utvalg, de er oversiktlige og det er enkelt å finne det man trenger. Det er lettvint å hente varene, og det er lettvint å returnere igjen når vi har behov for det, sier han.