Et praktisk innkjøpskort for industrien

Coop bedriftskort er fakturaløsningen som gjør hverdagen lettere for industribedrifter over hele landet.

Tilgjengelig over hele landet

Akkurat som arbeidsplassene i industrien er Coopbutikkene plassert over hele landet. Dermed er det stor sannsynlighet for at du har en av de mer enn 1200 Coop-butikkene i nærheten av din arbeidsplass, eller på veien mellom ulike arbeidssteder.

Bredt vareutvalg

Med Coop bedriftskort får dere tilgang på dagligvarer, byggevarer, kontorrekvisita og mye, mye mer. Det kan nemlig brukes på i alle Coop sine butikker, som til sammen tilbyr nesten alt dere kan tenke dere. Fra mat og lunsjvarer, til verktøy, maling og arbeidsklær. Coop er mer enn bare én butikk, det gir mange muligheter.

Oversiktlig regnskap

Coop bedriftskort er ikke bare lett å bruke, det er også enkelt når regnskapet skal føres. Alle innkjøp gjort i perioden vises på én faktura, enten dere har 1 eller 10 kort. Da blir det lett å se både hva som er kjøpt inn og bruke det til å planlegge for fremtiden. Fakturaen har også en 32 dagers betalingsfrist, som gjør det mulig å handle når behov oppstår og betale når det passer. Det gir ekstra fleksibilitet og gode økonomiske betingelser, og ikke minst – ingen regninger å ta vare på. Beløpsrammen på opptil 300 000kr gjør det i tillegg mulig å bruke kortet til både små, hverdagslige innkjøp og til større prosjekter.

Rabatt på drivstoff og andre goder

Mange industriselskaper bruker bilen flittig. Hvorfor ikke benytt muligheten til å spare penger det går an? Med Coop Bedriftskort får dere faste rabatter på diesel, bensin og anleggsdiesel hos alle Cirkle K og Best-stasjoner.

Faste rabatter på drivstoff:*

Diesel 60 øre pr liter
Bensin 57 øre pr liter
Anleggsdiesel 100 øre pr liter

Inkl. MVA

*20 øre lavere rabatt på automater/ubetjente stasjoner.

Klar for en enklere hverdag? Søk om kortet her

Fordeler med Coop bedriftskort

Alltid en butikk i nærheten
Coop har mer enn 1200 butikker over hele landet. Det gjør oss til en av Norges største dagligvareaktører.

Tilgang på et bredt vareutvalg
Nesten alt du trenger til bedriften finner du i coop sine butikker.

Handle med kort, betal med faktura
Alle kjøp kommer på en faktura med 32 dagers rentefri betalingsutsettelse.

Opptil 300 000 i beløpsramme
Frihet til å gjøre både store og små innkjøp, når du trenger det.

Oversikt på alle kjøp
På Min Side har du full kontroll på alle kjøp. Hvilket kort som er brukt, og hva som er handlet.

EHF faktura
EHF faktura sendes rett inn til ditt regnskapssystem. Hvis du merker kjøpet i kassen, vil du også ha dette klart, og unngå videre manuell behandling.

Flere kundefordeler

Rabatt på drivstoff hos Circle K

Med Coop bedriftskort får dere en enklere og mer effektiv kjøpsrutine i bedriften. Kortet kan benyttes til daglige innkjøp i alle Coops butikker. I tillegg kan du bruke kortet – og spare penger – hos Circle K og Best.

Les mer

Entelios logo plassert på bilde av en foss i norsk natur

100% fornybar strøm

Sammen med Entelios tilbyr vi nå en svært prisgunstig strømavtale til våre Coop bedriftskortkunder. Gjennom forvaltning handler Entelios strøm på vegne av sine kunder, noe som gir lav pris over tid*.

Kvinne hos Talkmore bedrift som ser på mobil og holder en laptop

Rabatt på mobiltelefoni

For sjette året på rad, har EPSI sin uavhengige undersøkelse kåret Talkmore Bedrift til mobiloperatøren med de mest tilfredse og lojale kundene – og som bedriftskortkunde får du 15 % rabatt på alle abonnement.