Få drivstoffrabatt med Coop bedriftskort

Alle som har Coop bedriftskort er sikret kvitteringsfritt regnskap og enklere administrasjon, og du får også en rekke andre fordeler. Ett av godene er rabatter på alle Cirkle K- og Best-bensinstasjoner, over hele landet.

Man som betaler med Coop bedriftskort

Spar penger mens du bruker penger

Bedriftskort med drivstoffrabatt kommer godt med i bransjer hvor det kjøres mye. For mange bedrifter er bilen selve arbeidsverktøyet og på ingen måte en utgift som kan sløyfes helt. Men det går likevel an å spare penger på gode avtaler. Bedriftskortet fra Coop gir deg drivstoffrabatt etter faste satser. Det virker kanskje ikke så mye der og da, men når året rundes av ser du fort at de beløpene du sparer per fylling, på sikt utgjør mer enn du tror. Spesielt for bedrifter med mange biler og behov for hyppig påfyll av drivstoff. Coop bedriftskort gir deg rett og slett muligheten til å spare penger, når du likevel må bruke penger.

Enklere hverdag – for alle

Oppdag hvordan kjøpsrutinene i bedriften din kan bli enklere og mer effektive. For ansatte er det enklere å kun forholde seg til ett kort, enten de skal handle mat, byggevarer eller fylle bensin. For administrasjonsansvarlig blir hverdagen mindre komplisert, med full oversikt over alle transaksjoner. Og ikke minst, kvitteringsbunken på kontoret kan endelig ryddes vekk. Med Coop bedrift kort er alle transaksjoner kvitteringsfrie.

Drivstoffrabatt på alle typer drivstoff

Uansett om du bruker diesel, bensin eller anleggsdiesel, så gir Coop bedriftskort deg muligheten til å fylle opp tanken til en rimeligere penge. Alle typer drivstoff er dekket, etter faste satser. Se i tabellen under hvor mye du sparer per liter, på ditt drivstoff.

Faste rabatter på drivstoff:*

Diesel 60 øre pr liter
Bensin 57 øre pr liter
Anleggsdiesel 100 øre pr liter

Inkl. MVA

*20 øre lavere rabatt på automater/ubetjente stasjoner.

Har du elbil som du trenger å lade?

Bedriftskortet fra Coop gir deg også en svært gunstig strømavtale, med 100% fornybar strøm.