Talkmore bedrift + Coop Bedriftskort = Sant

Coop er stolt samarbeidspartner med Talkmore. Som Coop bedriftskunde får dere 15 % på mobilabonnement – hver måned! Bestill enkelt her.

Om Talkmore Bedrift

Talkmore Bedrift er et pålitelig mobilselskap med enkelhet og fleksibilitet i fokus. Selskapet er overbevist om at fornøyde medarbeidere leder til fornøyde kunder, og derfor brenner de for å skape gode kundeforhold og ansattforhold. Det har ført til at de ligger på topplisten over Norges beste arbeidsplasser hos Great Place to Work. I tillegg topper de listene på Bytt.no, Norges største sammenligningstjeneste for tjenester og produkter.

Talkmore er heleid av Telenor, som gjør at Talkmore-kundene alltid er garantert full Telenor-dekning!

Norges raskeste mobilnett – 6 år på rad!

Basert på brukernes egne målinger har Telenor sitt mobilnett igjen blitt kåret til Norges raskeste*. Og ikke nok med det, nettet er også det mest stabile – og det med den beste geografiske dekningen!

*Basert på analyse av Ookla®️ Speedtest Intelligence®️ data 2018-1H 2023. Bruk av Ooklas varemerker er lisensiert og gjengitt med tillatelse. Opplevd hastighet varierer etter kapasitet og andre forhold

Flere Talkmore-fordeler med Coop Fordelsavtale

Mobilt sentralbord

Et tapt anrop kan bety en tapt forretningsmulighet. Med bedriftsnett får du en profesjonell løsning som ivaretar din bedrift og de ansatte.

  • Ett felles nummer for alle henvendelser
  • Personlig velkomstmelding som alle kundene blir møtt med
  • Mulighet til å bestemme åpningstider, og hvordan samtaler skal rutes utenfor åpningstid
  • Med Bedriftsnett-appen kan de ansatte arbeide profesjonelt uavhengig av hvor de befinner seg, til kun 29,– ekskl mva per bruker.

Full kontroll på Mine Sider og i Talkmore-appen!

 Mine Sider og i Talkmore-appen kan du enkelt administrere kundeforholdet til hele bedriften. Administrator kan endre mobilabonnement for de ansatte, administrere tilleggstjenester, laste ned faktura og betale faktura med Vipps eller bankkort.

Administrator kan bestemme hvilken tilgang hver ansatt skal ha på Mine Sider og i Talkmore-appen. Man kan velge mellom begrenset tilgang, standard tilgang eller administrator. Dette gir bedriften den friheten og kontrollen dere måtte ønske.

1.000 kroner i mobilrabatt i nettbutikken

I nettbutikken kan du kjøpe splitter ny mobiltelefon, nettbrett, smartklokker og tilbehør. I tillegg har vi SomNy-mobiler, et litt grønnere valg – til en god pris! Alle SomNy-mobilene har gått gjennom en grundig kvalitetskontroll hvor alle funksjonene kvalitetssikres.

Som Talkmore-kunde får du hele 1000,– mobilrabatt ved kjøp av helt ny telefon.

Trygg med Talkmore Bedrift

Vi har i samarbeid med HELP-forsikring lansert en helt ny ID-tyveri og svindelforsikring for bedriftsmarkedet. Forsikringen dekker både bedriftens behov for rådgivning og hjelp ved bedrageri, og de mest utsatte personene i ledelsen dersom de opplever ID-tyveri eller svindel, både med advokatbistand og dekning for økonomisk tap.

Sikre bedriften din med Trygg Bedrift for kun 49,–/mnd. Talkmore bedriftskunder skal ikke trenge å bekymre seg, derfor spanderer vi den første måneden!

Fri roaming i Europa

Talkmore Bedrift er den eneste operatøren i hele Norge som inkluderer roaming i hele Europa, og ikke bare i EU/EØS. Alle i bedriften kan bruke mobilen akkurat som hjemme i hele Europa.

Talkmore Bedrift tilbyr i tillegg markedets rimeligste og beste ringepakke til Europa fra Norge. Ring ubegrenset til hele Europa for kun 49,– ekskl. mva.

Datakontroll inkludert i alle abonnement

Vi inkluderer tjenesten datakontroll i alle våre pakker, slik at hastigheten nedjusteres når den inkluderte datamengden er brukt opp. Med datakontroll aktivert unngår dere overraskelser på fakturaen.

Om behov kan de ansatte selv bestille datapakker med Vipps betaling. Som administrator unngår du da å bruke tid på dette.

Billig abonnement til familien

Hos oss skal du få mest mulig verdi for pengene, og enkelte fordeler kommer også gjengen hjemme til gode. Dersom familien bestiller privat mobilabonnement får de opptil hele 20 % rabatt – 20 % på enkeltabonnement og 10 % på familieabonnement. Alle nye kunder får i tillegg 10 GB ekstra i velkomstgave

Kundereferanser

Norges Hyggeligste håndverker 2022

«Bedriftsnett gjør at det ser proft ut, og det er viktig for min bedrift!»

– Det er rask og god kundebehandling, prisen er prima, fakturaene kommer alltid som lovet og det er enkelt å betale. En annen ting som er fint, er at vi får Data Rollover. Mine ansatte bruker Ring til Europa mye, og i tillegg kan de få rabatt på privatabonnement til gjengen hjemme. Det setter både jeg og de stor pris på!

– Fordelen med å ha et sentralbord som Talkmore Bedriftsnett er at jeg får skilt privatlivet mitt fra arbeidslivet, fordi jeg kan se hvilke samtaler som kommer inn i jobbsammenheng, samt at jeg får oversikt over samtalene mine. Det viktigste for min bedrift er at det ser proft ut!

Robin Hundal
Daglig leder i Hundal Bygg AS

Compilo

«Bedriftsnett gjør det enkelt for kundene å komme i kontakt med rett person hos oss»

Compilo AS har som kjerneverdi å være knirkefri, og er imponert over Talkmore Bedrift sin kundeservice!

– Skal vi være knirkefrie, setter dette krav til våre leverandører. Vi opplever at Talkmore Bedrift er en leverandør som gjør sitt for at vi kan levere våre løsninger knirkefritt til kommuner over hele landet. Kundebehandlerne svarer raskt og finner løsninger, ikke minst kreative løsninger når det kreves!

– Compilo benytter det mobile sentralbordet Bedriftsnett. I en intuitiv og automatisert webløsning kan vi raskt sette opp svargrupper, tastevalg og talemeldinger som gjør det lett for kundene våre å komme i kontakt med de rette personene hos oss. I Bedriftsnett-appen kan de ansatte enkelt velge om de er tilgjengelige for kunder, få oversikt over innkommende samtaler, samt velge om de vil ringe ut fra eget nummer eller bedriftens hovednummer. Bedriftsnett er veldig enkelt å bruke, og det gir våre ansatte en fleksibel arbeidsdag samtidig som de «alltid» kan være tilgjengelig selv om de ikke nødvendigvis er på kontoret.

Gaute Haugen
Teknisk sjef i Compilo AS
IT-konsulent virksomhet

Norges Hyggeligste håndverker 2021

«Enkelt, rimelig og pålitelig»

– Om du er opptatt av god service så er Talkmore det rette valget!

– Vi har brukt mange andre leverandører tidligere hvor vi kunne få en faktura på 40 sider med uoversiktlig månedsrapport. Hos Talkmore betaler vi kun for månedsprisen – uten skjulte kostnader.

– Vi er superfornøyd med at dere har sentralbordløsning for oss. Våre kunder kan ringe inn på vårt 22 nummer, og flere av våre prosjektledere kan være tilkoblet samtidig og svare kunden. Dette styrer man selv på Min Side hos Talkmore. Må i tillegg nevne at man alltid får god hjelp når man ringer inn.

– Jeg hadde dere privat tidligere, og var kjempefornøyd. Med en gang Talkmore startet for Bedrift så var sikkert jeg den første kunden som gikk over 😊

Hussein El Haddaoui
Daglig leder i Norsk Rørservice AS

To kredittkort med overliggende Coop Bedrift logo

Coop bedrift Kundefordeler

Coop Bedriftskort er den perfekte løsningen for deg som vil ha en enklere arbeidshverdag, mindre administrasjon og vil si adjø til papirkvitteringer for alltid.