En av de spennende kundene til mobilselskapet Dipper er den landsdekkende bedriften Windsor. 

Tenk deg at bedriftsporten streiker og hvem som helst kan spasere inn. Det kan få sure konsekvenser. Heldigvis finnes det leverandører som tropper opp med montører døgnet rundt, slik som Windsor.

Vi har tatt en prat med administrerende direktør Ove Rosvold om hvordan det er å lede en landsdekkende bedrift som produserer industriporter.

Industriporter fra A til Å

– Vi er Norges ledende leverandør av industriporter. Vi produserer, leverer, monterer og vedlikeholder porter for kunder over hele landet.

– Hva er en typisk kunde hos dere?

– Typiske kunder vi leverer til er utbyggere, entreprenører, til industrianlegg, industribygg og lignende.

Rosvold forteller at bedriften ikke er på privatmarkedet, men det kan likevel være at du har møtt på en av portene deres. De leverer nemlig ofte til parkeringsanlegg i borettslag. I tillegg produserer og leverer bedriften også andre industrideler .

Toppbildet er et eksempel på en kunde Windsor har levert branngardiner og leddheiseporter til.

Montører fra sør til nord

Rosvold forteller at bedriften ble opprettet allerede i 1961 i Bergen. I dag ligger hovedkontoret og fabrikken på Tysnes, men Windsor har distriktskontorer over hele landet. Det de likevel har aller mest av, er montører.

– Vi har over 60 montører over hele landet, fra sør til nord. De er klare for å rykke ut døgnet rundt. Vår policy er å kunne tilby montørhjelp 24/7. Har du kjøpt port av oss skal vi selvfølgelig hjelpe deg når du trenger det! forteller Rosvold.

– Den dagen kunden trenger hjelp er vi klare til å rykke ut gjennom vår døgnåpne telefonlinje, legger han til.

Men hvordan jobber man egentlig for å bli en ledende bedrift i sitt fagfelt? Rosvold mener det ligger i strategien de har hatt siden dag én.

– Vi har valgt å konsentrere oss om Norge og ikke satset internasjonalt. I stedet har Windsor hele veien fokusert på god service i alle ledd og en lokal tilstedeværelse med montører i umiddelbar nærhet.

Helt avhengige av god dekning

Windsor bruker mobilselskapet Dipper som mobilleverandør til alle sine 70 ansatte. Dette er det en god grunn til.

– Vi er rett og slett helt avhengige av god dekning siden alt vi gjør foregår elektronisk, spesielt hos montørene. Derfor trenger vi et mobilselskap som leverer dette over hele Norge, og der følte vi at Dipper var det beste alternativet for oss, med sin landsdekkende Telenor-dekning.

– Overgangen til Dipper var helt smertefri og vi er veldig fornøyde med abonnementene vi i dag har til alle våre ansatte, forteller Rosvold fornøyd.

Visste du at du som er Coop bedriftskunde får 10% rabatt på fakturaen fra Dipper? Ta kontakt med Dipper kundeservice på 06020 eller e-post kundeservice@dipper.no så hjelper vi deg over til det lille mobilselskapet for små og mellomstore bedrifter. Full Telenor-dekning, lave priser og ingen bindingstid.