Innkjøpskort for kontoret

Coop bedriftskort er fakturaløsningen som gir offentlige og private bedrifter mer kontroll over innkjøpene til kontoret. Med 32 dagers betalingsfrist og kvitteringsfri handel får dere mer forutsigbarhet og mindre administrasjon.

32 dagers rentefri betalingsutsettelse

Når dere handler med Coop bedriftskort trenger dere ikke tenke på kvitteringer, utlegg og reiseregninger. Alle innkjøp havner nemlig rett på én faktura, som også er godkjent som regnskapsbilag. Med 32 dagers betalingsfrist, gir vi bedrifter økt fleksibilitet og imøtekommer kravet det offentlige stiller til fakturafrister.

Ettersom Coop bedriftskort er et rent fakturaprodukt, er det heller ingen rentebærende kostnader ved å bruke det.

Handle på faktura i over 1200 butikker

Coop bedriftskort lar dere virkelig utnytte det store utvalget av Coop-butikker. Med mer enn 1200 butikker over hele landet, finnes det garantert noen også i nærheten av deres kontor, eller på reiseveien. Da blir det enkelt gjøre innkjøp uansett hvor dere måtte være, uten å tenke på noe annet enn hva som skal handles. Glem kvittering, utlegg og reiseregninger – innkjøpene vises samlet på én faktura.

Mat og kontorvarer på samme kort

Coop har ikke bare mange butikker, men også enormt utvalg. Med Coop bedriftskort kan dere derfor handle et bredt spekter av varer. Både rimelige dagligvarer, lunsj og møtemat, men også kontorrekvisita, byggevarer og ny kaffetrakter til pauserommet. Beløpsrammen på 300 000 kr gjør at kortet ikke bare kan brukes både til hverdagslige innkjøp og større prosjekter.

Dukker det opp en firmafest eller en kollega som feirer 50 år? Kortet kan også brukes til å handle inn alt dere trenger for en vellykket jobbfest, inkludert spesiallaget kake med eget design fra minkake.no

Mindre administrasjon med kvitteringsfrie innkjøp

Det er ikke bare selve handlingen som skal være enkel. Med Coop bedriftskort blir det også mindre administrasjon når innkjøpene gjøres. Alle innkjøp vises nemlig på samme faktura, uansett hvor mange kort dere har. Innkjøpene kan i tillegg føres opp med en egen ID, som kan brukes til å knytte hvert kjøp til et eget prosjekt. Fakturaene er godkjent som regnskapsbilag. Det sparer fort tid på regnskapet og fjerner frustrasjonen med utlegg og kvitteringer.

Klar for en enklere hverdag? Søk om kortet her

Fordeler med Coop bedriftskort

Alltid en butikk i nærheten
Coop har mer enn 1200 butikker over hele landet. Det gjør oss til en av Norges største dagligvareaktører.

Tilgang på et bredt vareutvalg
Nesten alt du trenger til bedriften finner du i coop sine butikker.

Handle med kort, betal med faktura
Alle kjøp kommer på en faktura med 32 dagers rentefri betalingsutsettelse.

Opptil 300 000 i beløpsramme
Frihet til å gjøre både store og små innkjøp, når du trenger det.

Oversikt på alle kjøp
På Min Side har du full kontroll på alle kjøp. Hvilket kort som er brukt, og hva som er handlet.

EHF faktura
EHF faktura sendes rett inn til ditt regnskapssystem. Hvis du merker kjøpet i kassen, vil du også ha dette klart, og unngå videre manuell behandling.

Flere kundefordeler

Rabatt på drivstoff hos Circle K

Med Coop bedriftskort får dere en enklere og mer effektiv kjøpsrutine i bedriften. Kortet kan benyttes til daglige innkjøp i alle Coops butikker. I tillegg kan du bruke kortet – og spare penger – hos Circle K og Best.

Drivstoffrabatt hos Cirkle K og Best: 60 øre/liter på diesel og 57 øre liter på bensin, og 100 øre på anleggsdiesel.*

Les mer

Entelios logo plassert på bilde av en foss i norsk natur

100% fornybar strøm

Sammen med Entelios tilbyr vi nå en svært prisgunstig strømavtale til våre Coop bedriftskortkunder. Gjennom forvaltning handler Entelios strøm på vegne av sine kunder, noe som gir lav pris over tid*.

Kvinne hos Talkmore bedrift som ser på mobil og holder en laptop

Rabatt på mobiltelefoni

For sjette året på rad, har EPSI sin uavhengige undersøkelse kåret Talkmore Bedrift til mobiloperatøren med de mest tilfredse og lojale kundene – og som bedriftskortkunde får du 15 % rabatt på alle abonnement.