Når Stiftelsen Fossumkollektivet i Valnesfjord kjøper inn mat til pasientene eller tanker drivstoff på institusjonens tre kjøretøy, er det alltid bedriftskortet fra Coop som brukes.

– Fordi det rett og slett kjempeenkelt!

Det sier avdelingsleder Christine Aarvik ved Fossumkollektivet i Fauske kommune. Avdelingen åpnet i fjor høst og er en del av en landsomfattende rusinstitusjon. Og like lenge som avdelingen har eksistert, har de ansatte brukt Coop bedriftskort.

– Da Coop Prix i sommer åpnet butikk rett ved siden av oss, ble situasjonen optimal. Etter den tid har vi brukt bedriftskortet så å si til alt. På en enkel måte viser den månedlige fakturaen eksakt hva vi har kjøpt og til hvilken pris. Måten Coop bedriftskort fungerer på, er suveren for oss. Jeg har aldri før opplevd slik ryddighet knyttet til betalingskort med kredittramme, sier Aarvik.

For å holde orden på hvem av de ansatte som kjøper hva, må hver enkelt identifisere seg med navn i tillegg til å bruke kortets pin-kode. Brukeren for hver transaksjon kommer tydelig frem på fakturaen som gir inntil 56 dagers rentefri kreditt.

Som avdelingsleder priser Christine Aarvik seg lykkelig over hvordan Coop bedriftskort forenkler administrasjonen for henne, blant annet i form av kvitteringsfri bruk. Hun slipper å håndtere bilag for hver eneste lille transaksjon.

– Også drivstoff fra Circle K kommer inn på den samme fakturaen som alt annet, samtidig sparer vi også store penger på avtalen. Med rabatter på 56 øre og 52 øre per liter for henholdsvis diesel og bensin, utgjør dette en betydelig besparelse når vi vet at vi fyller cirka sju tanker ukentlig. Og oppstår det behov for å bruke bedriftskortet til andre varer og tjenester hos Circle K, er det fullt mulig. Og alt speiles på fakturaen, sier hun.

– Vi bruker bedriftskortet aller mest til matvarer hos Coop Prix, men det er veldig kjekt å kunne handle med det også andre plasser, blant annet kan vi kjøpe små og store byggevarer hos Coop Obs! Bygg, sier Christine Aarvik.

I tillegg til rabattavtalen hos samtlige Circle K-stasjoner, gir Coop bedriftskort også drivstoffrabatt hos de Circle K-drevne kjedene 1-2-3 og Best.
Hos Coop kan du handle byggevarer, elektronikk, kontorartikler og dagligvarer med Coop bedriftskort. Det kan også brukes til mat i Coops ulike serveringskonsepter.