Coop Elektro logo

Coop Elektro

Coop Elektro tilbyr hvitevarer, data, lyd & bilde, mobiltelefon, små elektriske produkter og mye mer. Vareutvalget er kjente merkevarer til lave priser og god personlig service. Coop Elektro har lokale fagfolk med god kunnskap om produktene. Våre butikker finnes på forskjellige steder i Norge, og selvfølgelig kan vi levere varene rett til bedriften din.

Coop Byggmix logo

Coop Byggmix

Med Coop bedriftskort blir det enklere for håndverker-bedrifter og andre å bruke Coop Byggmix som innkjøpssted for maling, jernvare og andre byggevarer til gunstige priser.

Coop Mega logo

Coop Mega

Coop Mega er supermarkedet blant Coop sine kjeder. I butikkene finner du et bredt vareutvalg, en velfylt ferskvaredisk betjent av kunnskapsrike ansatte. I ferskvaredisken finner du ferdige retter til både lunsj og middag, og det er mulig å bestille mat både til selskap og overtidsjobbing. Coop Mega har i tillegg til ferskvaredisk, også et stort utvalg gode tilbud hver uke.

Coop Marked logo

Coop Marked

Coop Marked er nærbutikken med mange gode og spennende tilbud hver uke. Et sted hvor servicen inkluderer et vennlig smil, lokal historie og tips om alt fra gode turområder til yrende fiskevann. Og har vi ikke det du ønsker skal vi gjøre alt vi kan for å skaffe det. Vi har også en rekke butikker i byene, der du får det meste av det du trenger rett i nærheten.

Coop Prix logo

Coop Prix

Coop Prix har i flere tiår vært blant Norges billigste dagligvarekjeder. Hos Coop Prix kan du alltid gjøre en enkel og effektiv handel, og i tillegg til lave priser har vi også mange gode dealer. Vår populære brød-deal innebærer at du når du kjøper et av våre utvalgte pålegg får du med et brød på kjøpet. Det er en god deal for deg som handler inn til lunsj.

Coop Extra logo

Extra

Extra er blant Norges billigste dagligvarebutikker. Kjeden jobber hele tiden for at du skal få den beste handleopplevelsenhos oss. Extra har et spennende og stort utvalg ferskvarer og en fristende frukt og grøntavdeling. I Extra får du også etvariert utvalg non-foodvarer innen kjøkken-utstyr, engangsservice, kontorrekvisita, småelektrisk, verktøy og mye annet.

Obs logo

Obs!

For bedrifter lønner det seg å tenke stort og gjøre alle inn-kjøpene på ett sted. Det ordner du hos Obs! Hypermarked. Tanken bak er enkel og smart: Samle mange butikker under ett tak, slik at man kan handle alt i en handlevogn og betale i samme kasse. Obs! Hypermarked har alltid lave priser og mange gode tilbud hver uke.

Obs Bygg logo

Obs BYGG

Med Coop bedriftskort blir det enklere for bedrifter å bruke Obs BYGG som innkjøps-sted for byggevarer. Alltid lave priser og gode tilbud på kjente merkevarer, bredt vareutvalg og lange åpningstider gjør Obs! Bygg aktuell som innkjøpssted og suppleringskanal for håndverker-bedrifter og andre proffaktører.