Benyttes Coop bedriftskort når det skal handles inn lunsj til kantiner, barnehager og andre bedrifter kan det spares mye tid – og bilagsfrustrasjon  helt uten at det går på bekostning av smaken. 

Ved å benytte Coop bedriftskort på dine innkjøp forenkler du innkjøpsrutinene ved at du to ganger i måneden vil få en faktura som er godkjent som regnskapsbilag. Dette kan spare deg for tid på regnskapet og vil gi deg en god oversikt over din bedrifts lunsjutgifter.  

Du vil i tillegg få tilgang til en spesifisert liste over dine innkjøp. Denne kan gjøre det lettere for deg å sette opp fremtidige innkjøpsplaner da du kan se hvilke varer det går mye av – og du kan lettere planlegge dine innkjøp etter dette.  

Enda en fordel ved å benytte kortet til de daglige innkjøpene er at det er mulig å knytte flere kort til en kontoDa hvert kort er knyttet opp til en egen id kan man da enkelt holde oversikt også i de tilfellene hvor man ikke har felleslunsj, eller et felles budsjett. Som i de tilfellene det er nødvendig for de ansatte å kjøpe egen lunsj, eller man vil knytte innkjøpet til et egne prosjekter. Alt enkelt registrert på din faktura og på «Min side». 

Coop bedriftskort kan selvsagt benyttes på alle Coops butikker. Du kan selv velge om du ønsker å gjøre innkjøpet på våre raske og enkle dagligvarebutikkerpå ett av våre større butikker med ferskvaredisk og eksotiske valgmuligheter, eller på et av våre søndagsåpne butikker. Her er det bare din smak som avgjør – det skal ikke stå på vareutvalget. 

Finn din nærmeste Coop butikk 

Trenger du flere kort?