Bil & Båt Fredrikstad bruker Coop bedriftskort både for å handle byggevarer og bensin, og anbefaler kortet på det varmeste!
Innehaver Lars Jørgensen kom tilfeldigvis over informasjon om Coops bedriftskort på internett i fjor høst.

– Jeg handler uansett byggevarer hos Obs BYGG, og fyller bensin hos Circle K, og oppdaget at Coops bedriftskort hadde svært gode betingelser. Det er jo veldig greit å spare noen kroner på det man uansett skal kjøpe, sier han. Bil & Båt Fredrikstad driver blant annet med vedlikehold og reparasjon av motorvogner.

– Det går stort sett i lakkering og oppretting av kjøretøy, møbler, kjøkken også videre, først og fremst innen overflatebehandling, forteller Jørgensen.

Gode rabatter

Lars Jørgensen er lojal Circle K-kunde og fyller alltid bensin på firmabilen der.

– Og jeg har alltid handlet byggevarer hos Obs BYGG – da jeg opplever at de har veldig gode priser, og nå får jeg drivstoffrabatt via bedriftskortet i tillegg. Jeg liker at kortet ikke er et triks for å få meg til å kjøpe dyrere varer – jeg vet jo at jeg allerede får de beste prisene og da er det bare fint å spare litt ekstra, sier han.

Oversiktlig system

Da Jørgensen nylig skulle pusse opp kontordelen av firmalokalene var det helt naturlig å ta med seg bedriftskortet til Obs BYGG.

– Det er veldig greit at vi får én faktura på alt vi handler på bedriftskortet, slik at vi slipper å ta vare på alle småkvitteringene, som det fort blir mange av, sier Jørgensen, som også bruker bedriftskortet til å handle mat hos Coop. Det er et veldig oversiktlig system. Når man først er fornøyd kunde hos Coop blir det gjerne til at man er lojal mot Coop-butikkene på alle områder, sier han.

Veldig fornøyd

Hos Obs BYGG handler Jørgensen både byggematerialer, lakk og maling.

– Jeg har en bekjent som jobber i Jotun, og hadde muligheten til å handle maling direkte derfra, men det viste seg at det ble billigere å handle hos Obs BYGG, forteller Jørgensen, som ikke nøler med å anbefale bedriftskortet til andre bedrifter.

– Jeg er veldig fornøyd, jeg får gode priser, gode rabatter og en veldig oversiktlig faktura. Så jeg er veldig glad for at jeg skaffet meg Coops bedriftskort, sier han.