H. Woxen er arbeidsleder ved Marens bakeri på Inderøy, og forteller at de har brukt Coop bedriftskort så lenge de kan huske.

Trygt og enkelt

Flyndra AS er en kvalifiseringsbedrift, som jobber med å sette mennesker inn i roller med arbeidsoppgaver som lokalsamfunnet har bruk for. Bedriften jobber med mange forskjellige mennesker med ulike arbeidsoppgaver, og en av deres tjenester er Marens bakeri.

– Vi har et kort som ligger lett tilgjengelig hele tiden. Hos oss er det mange forskjellige som bruker kortet, ut ifra hvilke arbeidsoppgaver de har og hva de trenger. Et slikt kort gjør det derfor veldig trygt og enkelt for oss, sier Woxen.

Godt utvalg

Woxen forteller at de benytter Coop bedriftskort særlig i forbindelse med dagligvarehandel, og at de fleste innkjøpene legges til Extra.

Ifølge arbeidslederen handler det både om butikkens beliggenhet og et svært godt utvalg av varer.

– På Extra finner vi litt mer spesielle varer som vi ikke finner hos de andre typiske engros leverandørene våre. Vi lager for eksempel en del som skal være glutenfritt. Extra har et veldig bra utvalg på det, og vi er også veldig fornøyde med den gode servicen vi opplever når vi besøker butikken.

Oversiktlig med faktura

Som bedriftskortkunde hos Coop får Marens bakeri faktura hver 14 dag. Woxen forteller at disse fakturaen gjør det mye lettere å holde oversikten over de innkjøpene som blir gjort.

– Det er veldig enkelt og samlende for oss å få alt på en og samme faktura. Spesielt siden det er så mange som bruker kortet. Vi slipper også å tenke på kontanter og kvitteringer, sier hun.