Firmakort fra Coop bedrift

Skaff deg kortet som gir din bedrift muligheten til å handle på faktura i mer enn 1200 butikker. Og ikke minst, rentefri betalingsutsettelse på 32 dager.

Firmakortet kan brukes i alle Coop sine butikker over hele landet, som gjør at du kan velge blant et bredt spekter av varer, uansett hvor du befinner deg.

Oversiktlig innkjøp med firmakort fra Coop

Er du på jakt etter bedre oversikt over innkjøpene, vil et firmakort gjøre det enklere både for de ansatte, og for økonomiavdelingen.

Dette kortet gir deg full kontroll over bedriftens innkjøp. Alle innkjøpene vises tydelig i betalingsoversikten, og hvert kort tilknyttet kontoen kan enkelt navngis med den informasjonen du ønsker for å gjøre regnskapet enklere.

Du har en løpende oversikt over kostnadene som er tilgjengelig på Min Side, eller du kan finne det på den fakturaen som blir sendt ut to ganger i måneden.

Problemfri handel med fakturabetaling

Samme hva, når og hvor du handler – den praktiske fakturaløsningen gjør det til en sømløs opplevelse. Med firmakort fra Coop, vil du få innkjøpene dine samlet på én faktura, som også er godkjent som et regningsbilag. Dermed blir det å samle på kvitteringer, snart kun et fjernt minne.

Coop formakort har heller ingen årsavgift eller varekjøpavgift, kun et fakturagebyr på 59 kr. For fullstendig prisliste og betalingsbetingelser, kan du se nærmere på informasjonen her.

To kredittkort fra Coop Bedrift

Fordeler med Coop firmakort

 • Inntil 300 000 kr i beløpsramme
 • Ingen kjøps- eller årsgebyrer
 • Mulighet for å ha opptil 10 kort per konto
 • Mulighet for flere konti per bedrift
 • Enkel bokføring med EHF
 • Kjøpeutbytte ved innmelding i Coop
 • Drivstoffrabatt hos Circle K og Best: 60 øre/liter på diesel og 57 øre liter på bensin, og 100 øre på anleggsdiesel*
 • 15 % rabatt på mobilabonnement hos Talkmore Bedrift
 • Unik strømavtale med Entelios
  *20 øre mindre rabatt pr. liter ved fylling/betaling i automater/ubetjente stasjoner

Velkommen til en enklere hverdag!

Flere kundefordeler

Rabatt på drivstoff hos Circle K

Med Coop firmakort får dere en enklere og mer effektiv kjøpsrutine i bedriften. Kortet kan benyttes til daglige innkjøp i alle Coops butikker. I tillegg kan du bruke kortet – og spare penger – hos Circle K og Best.

Drivstoffrabatt hos Cirkle K og Best: 60 øre/liter på diesel og 57 øre liter på bensin, og 100 øre på anleggsdiesel.*

Les mer

Entelios logo plassert på bilde av en foss i norsk natur

100% fornybar strøm

Sammen med Entelios tilbyr vi nå en svært prisgunstig strømavtale til våre Coop firmakortkunder. Gjennom forvaltning handler Entelios strøm på vegne av sine kunder, noe som gir lav pris over tid*.

Kvinne hos Talkmore bedrift som ser på mobil og holder en laptop

Rabatt på mobiltelefoni

For sjette året på rad, har EPSI sin uavhengige undersøkelse kåret Talkmore Bedrift til mobiloperatøren med de mest tilfredse og lojale kundene – og som firmakortkunde får du 15 % rabatt på alle abonnement.