Se fordelene med
Coop bedriftskort

Coop bedriftskort gir fordeler for alle bedrifter, uansett bransje. Her får du en oversikt. Kanskje det er flere enn du tror?

Handle med kort, betal på faktura

Med coop bedriftskort får du 32 dager betaingsfrist når du mottar faktura. Fakturaen er oversiktlig og har de data du trenger for ditt regnskap. Fakturene har du i eget fakturaarkiv på Min side, som betyr at du ikke trenger å ta vare på kvitteringer.

Finn din coopbutikk i ditt nærområde

Coop har mer enn 1200 butikker over hele landet. Du trenger ikke reise langt før du ser en av Coop sine butikker. Det sikrer deg god tilgjengelighet og mange muligheter til å bruke ditt Coop-bedriftskort – og velge mellom et stort utvalg butikker.

Finn din nærmeste Coop-butikk her

Stor bredde i vareutvalget

Med Coop bedriftskort får du ikke bare tilgang til én butikk, du får tilgang på alle Coops butikker. Kortet kan brukes til å handle alt fra dagligvarer, kontorartikler, byggevarer, elektronikk, drivstoff, lunsj og mat til kantiner.

Til og med bestille en egendesignet kake til en helt spesiell dag.

Få bedre orden i regnskapet med Coop bedriftskort

Enten du handler alt på ett sted eller går til innkjøp av ulike varer i ulike butikker, trenger du ikke bekymre deg for rot i regnskapet. Alle kjøp havner nemlig på én faktura. Med kvitteringsfri handel får du EHF-faktura rett til regnskapssystemet, ført på riktig prosjekt. Sånn får du full oversikt over alle innkjøp.

To kredittkort fra Coop Bedrift

Fordeler med Coop bedriftskort

 • Inntil 300 000 kr i beløpsramme
 • Ingen kjøps- eller årsgebyrer
 • Mulighet for å ha opptil 10 kort per konto
 • Mulighet for flere konti per bedrift
 • Enkel bokføring med EHF
 • Kjøpeutbytte ved innmelding i Coop
 • Drivstoffrabatt hos Cirkle K og Best: 60 øre/liter på diesel og 57 øre liter på bensin, og 100 øre på anleggsdiesel*
 • 15 % rabatt på mobilabonnement hos Talkmore Bedrift
 • Unik strømavtale med Entelios
  *20 øre mindre rabatt pr. liter ved fylling/betaling i automater/ubetjente stasjoner

Flere kundefordeler

Rabatt på drivstoff hos Circle K

Med Coop bedriftskort får dere en enklere og mer effektiv kjøpsrutine i bedriften. Kortet kan benyttes til daglige innkjøp i alle Coops butikker. I tillegg kan du bruke kortet – og spare penger – hos Circle K og Best.
Drivstoffrabatt hos Cirkle K og Best: 60 øre/liter på diesel og 57 øre liter på bensin, og 100 øre på anleggsdiesel.*

Les mer

100% fornybar strøm

Sammen med Å Entelios tilbyr vi nå en svært prisgunstig strømavtale til våre Coop bedriftskortkunder. Gjennom forvaltning handler Å Entelios strøm på vegne av sine kunder, noe som gir lav pris over tid*.

Kvinne hos Talkmore bedrift som ser på mobil og holder en laptop

Rabatt på mobiltelefoni

For sjette året på rad, har EPSI sin uavhengige undersøkelse kåret Talkmore Bedrift til mobiloperatøren med de mest tilfredse og lojale kundene – og som bedriftskortkunde får du 15 % rabatt på alle abonnement.