Fordeler med Coop bedriftskort

Drivstoff med rabatt

Med Coop bedriftskort får dere en enklere og mer effektiv kjøpsrutine i bedriften. Kortet kan benyttes til daglige innkjøp i alle Coops butikker. I tillegg kan du bruke kortet – og spare penger – hos Circle K og Best.

Faste rabatter*:

Diesel 60 øre pr liter
Bensin 57 øre pr liter
Anleggsdiesel 100 øre pr liter

Inkl. MVA

*20 øre lavere rabatt på automater/ubetjente stasjoner.

Rabatt på mobiltelefoni

Talkmore Bedrift (tidl. Dipper) er mobilselskapet som satser på små og mellomstore bedrifter. For sjette året på rad, har EPSI sin uavhengige undersøkelse kåret Talkmore Bedrift til mobiloperatøren med de mest tilfredse og lojale kundene – og som bedriftskortkunde får du 15 % rabatt på alle abonnement.

100% fornybar strøm

Sammen med Entelios tilbyr vi nå en svært prisgunstig strømavtale til våre Coop bedriftskortkunder. Gjennom forvaltning handler Entelios strøm på vegne av sine kunder, noe som gir lav pris over tid*.

*Forvaltningen har de siste ti årene slått markedet i pris.

Forenkler administrasjonen

Kjøpsoversikten er oversiktlig og spesifisert. Her fremkommer hva som er kjøpt, når og hvor. I tillegg kan du ved kjøp i kassen oppgi en kjøpsreferanse, for eksempel et prosjektnavn. På Min Side kan du når som helst sjekke disponibelt beløp og få oversikt over alle kjøp.

Opptil 300 000 kroner i kreditt

Coop bedriftskort gir opptil 300 000 kr i kredittramme og inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse. Betales fakturaen innen forfall, påløper ingen renter.

Ingen kjøps- eller årsgebyrer

Fakturagebyret er på 59 kr. Faktura kommer 2 ganger per måned hvis du har handlet i perioden.

Flere kort per konto

En bedrift kan ha en avtale med ett eller flere kort, eller flere avtaler med ett eller flere kort. Du velger antall kort når du søker. Kredittrammen er en øvre kredittgrense. Pass på at kredittrammen du søker om dekker bedriftens innkjøpsbehov. Det er mulig å søke om økt kredittramme på et senere tidspunkt i kundeforholdet.