Kortet som gir mer tid til å hjelpe

Coop bedriftskort gjør det lettere for ansatte i helse og sosialtjenesten å gjøre innkjøp – helt uten utlegg og kvitteringer.

Tilgjengelig handling

Coop bedriftskort kan brukes i alle Coop-butikker. Det betyr at du kan velge mellom mer enn 1200 butikker, over hele landet. Vi føler oss trygge på at du vil finne en butikk i nærheten av din arbeidsplass, eller på veien mellom ulike arbeidssteder. Det kommer godt med i en hektisk hverdag.

Bruk tiden på viktigere ting enn regnskap

Med Coop bedriftskort får du alltid full oversikt over utgiftene dine. Vi samler alle innkjøp på én faktura, dermed slipper ansatte å ta vare på kvitteringer og bruke dyrebar tid på unødvendig økonomisk arbeid. Det er også mulig å ha inntil 10 kort knyttet til samme konto, noe som er praktisk om det er flere som står for handlingene. Kjøpene kan knyttes til et prosjekt eller merkes med en ID for enda bedre oversikt. Alle innkjøp vises uansett på én faktura og det er mulig å følge kostnadene løpende på Min Side.

Mat og kontorvarer på samme kort

Coop har ikke bare mange butikker, men også enormt utvalg. Med Coop bedriftskort kan dere derfor handle et bredt spekter av varer. Både rimelige dagligvarer, lunsj og møtemat, men også kontorrekvisita, byggevarer og ny kaffetrakter til pauserommet. Beløpsrammen på 300 000 kr gjør at kortet ikke bare kan brukes både til hverdagslige innkjøp og større prosjekter.

Dukker det opp en firmafest eller en kollega som feirer 50 år? Kortet kan også brukes til å handle inn alt dere trenger for en vellykket jobbfest, inkludert spesiallaget kake med eget design fra minkake.no

Kortet til alt

Bredden til Coop sine butikker er en av de store styrkene med Coop bedriftskort. Her får du tak i alt av matvarer, både billige råvarer på Coop Extra og eksklusivt utvalg på Coop Mega. Eller kanskje ta turen til en av våre andre butikker og kjøpe alt fra kjøkkenapparater, byggevarer, elektronikk og mye mer. Uansett hvor du handler, trenger du bare forholde seg til ett kort.

Klar for en enklere hverdag? Søk om kortet her

Fordeler med Coop bedriftskort

Alltid en butikk i nærheten
Coop har mer enn 1200 butikker over hele landet. Det gjør oss til en av Norges største dagligvareaktører.

Tilgang på et bredt vareutvalg
Nesten alt du trenger til bedriften finner du i coop sine butikker.

Handle med kort, betal med faktura
Alle kjøp kommer på en faktura med 32 dagers rentefri betalingsutsettelse.

Opptil 300 000 i beløpsramme
Frihet til å gjøre både store og små innkjøp, når du trenger det.

Oversikt på alle kjøp
På Min Side har du full kontroll på alle kjøp. Hvilket kort som er brukt, og hva som er handlet.

EHF faktura
EHF faktura sendes rett inn til ditt regnskapssystem. Hvis du merker kjøpet i kassen, vil du også ha dette klart, og unngå videre manuell behandling.

Flere kundefordeler

Rabatt på drivstoff hos Circle K

Med Coop bedriftskort får dere en enklere og mer effektiv kjøpsrutine i bedriften. Kortet kan benyttes til daglige innkjøp i alle Coops butikker. I tillegg kan du bruke kortet – og spare penger – hos Circle K og Best.

Drivstoffrabatt hos Cirkle K og Best: 60 øre/liter på diesel og 57 øre liter på bensin, og 100 øre på anleggsdiesel.*

Les mer

Entelios logo plassert på bilde av en foss i norsk natur

100% fornybar strøm

Sammen med Entelios tilbyr vi nå en svært prisgunstig strømavtale til våre Coop bedriftskortkunder. Gjennom forvaltning handler Entelios strøm på vegne av sine kunder, noe som gir lav pris over tid*.

Kvinne hos Talkmore bedrift som ser på mobil og holder en laptop

Rabatt på mobiltelefoni

For sjette året på rad, har EPSI sin uavhengige undersøkelse kåret Talkmore Bedrift til mobiloperatøren med de mest tilfredse og lojale kundene – og som bedriftskortkunde får du 15 % rabatt på alle abonnement.